Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩ SKYPE - LEARN GERMAN VIA SKYPE

Οι LernenDe , η εξειδικευμένη ομάδα Φιλολόγων Γερμανικής στα ταχυρυθμα Γερμανικα ενηλικων, προσφέρει σε όλους τους Ελληνες - ανεξαρτητα από τον τόπο διαμονής τους -  τη δυνατότητα να μάθουν σωστα και γρηγορα Γερμανικα μέσω Skype.
Τα μαθήματα Γερμανικών μέσω διαδικτύου προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα μιας και δεν είναι απαραίτητη η φυσικλη παρουσία του σπουδαστή, έτσι ο σπουδαστής γλυτώνει πολύτιμο χρόνο που θα τον έχανε στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Και κυρίως ξεκούραστος , από τον δικό του οικείο χώρο μαθαίνει Γερμανικά.
Τα να μάθει κανεις Γερμανικα μεσω του διαδικτυου δεν διαφερει σε τιποτα από το να μάθει κανείς Γερμανικά στην αίθουσα του Φροντιστηρίου ή στο χώρο της καθηγητριας, δηλαδή η ποιότητα του μαθηματος Γερμανικών είναι απολύτως η ίδια.
Και φυσικά κανεις δεν μπορει να αμφισβητήσει το γεγονός ότι τα ιδιαίτερα μαθηματα Γερμανικων μεσω Skype εξασφαλίζουν συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα ομαδικά φροντιστηριακά τμήματα.
Και αν κανείς επιλέξει τους LernenDe για τα ιδαιτερα μαθηματα Γερμανικων μεσω Skype τοτε ο χρόνος που θα χρειαστει για την εκμάθηση των Γερμανικών μειώνεται δραματικά !!
Συχνα ακούμε από τους υποψήφιους σπουδαστες μας τις ακόλουθες ερωτήσεις
Σε πόσο χρόνο μαθαινεις Γερμανικα 
Ποσο χρονο χρειαζεται για να μαθω Γερμανικα
Σε ποσους μηνες θα παρω το Β2 στα Γερμανικά
Σε όλες αυτές τις ερωτήσεις οι LernenDe δίνουν αναλυτικές απάντήσεις στα Ιστολογια ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩ SKYPE - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ και ειδικά για τους Γιατρους που ψαχνουν θεσεις Ιατρικης Ειδικότητας ή τους ειδικους γιατρους που θελουν να μαθουν γρηγορα Γερμανικα για να αποκτήσουν Approbation και να καταλάβουν μια απο τις εκατονταδες διαθεσιμες θεσεις στα Γερμανικα Νοσοκομεία έχουμε και το Ιστολόγιο
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ - ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕΣΩ SKYPE 
Για οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο
                       lernendegr@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.